2u Duas Uvas 2015

2u Duas Uvas 2015

29,49 € Punaviini Vinho Regional Lisboa, Portugali

VIINISTÄ VIINIIN 2019 ★★★★
Harmoninen, laadultaan erinomainen
LÖYTÖ!

Tulosta Tuotekuva Osta Alkosta

Tiedot

Alko nro 439068
Rypäleet Touriga Franca, Tinta Roriz, Castelao, Syrah
Alkoholipitoisuus 13,5%
Koko 3 l

Yksityiskohdat

Pakkauskoko 1
Suljentatyyppi Kartonkipakkaus
Sokeri 7 g/l
Tuottaja Casa Santos Lima

Sisältö

Maku kuvaus Keskitäyteläinen, keskitanniininen, karpalohilloinen, kypsän vadelmainen, mausteinen, kevyen vaniljainen.

Tietoa tuotteesta Viinin alkoholikäyminen on tapahtunut 26,500 litran lämpötilakontrolloiduissa terästankeissa, jonka jälkeen osa siitä on kypsynyt tammitynnyreissä.

Tietoa Casa Santos Lima

Casa Santos Lima on perheomisteinen viiniyritys, joka on viljellyt viiniä jo useamman sukupolven ajan. Heidän viinitilansa sijaitsee Portugalin Alenquerissa, n. 45km Lissabonista pohjoiseen ja he ovat Portugalin yksi suurimmista tuottajista. Yritys toimii ja tuottaa viinejä Lissabonin, Algarven, Alentejon, Vinho Verden sekä Douron alueilta. 90% heidän tuotannostaan palvelee kuluttajia yli 50 maassa ympäri maapallon. Casa Santos Lima on voittanut lukuisia paikallisia sekä kansainvälisiä viinipalkintoja ja heidän hintalaatusuhdettaan on kehuttu Suomen markkinoillakin erinomaiseksi. Yrityksellä on myös erittäin läheinen suhde labradorinnoutajiin ja omistajaperheessä harrastetaankin jopa kennelitoimintaa.

Tietoa Vinho Regional Lisboa, Portugali

Suurempi Vinho Regional Lisboan alue jakaantuu yhdeksään pienempään DOC- luokiteltuun ala-alueeseen, joissa viiniä on viljelty jo satoja vuosia. Viinitarhat on yleisesti istutettu loiville rinteille n. 100- 220 metrin korkeuteen. Tämä mahdollistaa köynnöksille optimaalisen auringonvalon sekä mereltä puhaltavat ilmastoa viilentävät tuulet. Raikkaat kesäyöt sekä suhteellisen leudot talvet ovat avaintekijöitä alueella kasvavien rypäleiden kypsymiselle. Maaperä Lissabonin alueella on yleisesti savea sekä kalkkikiveä jurakauden ajalta. Alueella kasvatetaan runsaasti sekä kansainvälisesti tunnettuja sekä paikallisia rypälelajikkeita, joista tunnetuimmat ovat punaisista Touriga Nacional ja valkoisista Arinto sekä Fernão Pires. Yleisesti alue tunnetaan raikkaan hapokkaista viineistään.