Drappier Carte d'Or Champagne Brut

Drappier Carte d’Or Champagne Brut

41,95 € Samppanja Champagne, Ranska

Tulosta Tuotekuva Osta Alkosta

Tiedot

Alko nro 945177
Alkoholipitoisuus 12,0%
Koko 750 ml

Yksityiskohdat

Pakkauskoko 1
Suljentatyyppi Luonnonkorkki
Tuottaja Champagne Drappier

Sisältö

Maku kuvaus Erittäin kuiva, hapokas, mausteinen, paahteinen, sitruksinen.
Tietoa tuotteesta Drappier samppanja-talon postimerkki samppanja, joka ilmaisee Pinot Noir –lajikkeen aromeita viinissä. Runsaasti kivellistä hedelmää, kuten persikkaa ja kypsää omenaa yhdistettynä pehmeään paahteisuuteen luo voimakkaan ja vivahteikkaan samppanjan, jonka suositeltu tarjoilulämpötila on 7°C.

Tietoa Champagne Drappier

Vuonna 1152 rakennettujen kellareiden paikalle pieneen Urvillen kylään Champagneen perustettiin Drappierin samppanjatalo vuonna 1808. Seitsemännessä sukupolvessa toimiva, edelleen perheomisteinen Drappier on yksi arvostetuimmista samppanjatuottajista, ja heidän kellarinsa ovatkin Champagnen alueen vanhimpia ja kattavimpia.

Drappierin kädenjälki alueen historiassa sijoittuu 1930-luvulle, kun Georges Collot istuttaa ensimmäisenä alueella Pinot Noir -lajiketta. Tästä lähtien hänet on tunnettu ”Father Pinot’na” ja Drappieria pidetäänkin alueellaan lajikkeen pioneerina. Muita talon erikoisuuksia ovat heidän poikkeuksellisen alhaiset sulfiittitasonsa sekä toimintaperiaatteet suurien pullokokojen tuottajana.