Drappier Rosé de Saignée Champagne Brut

Drappier Rosé de Saignée Champagne Brut

21,99 € Samppanja Champagne, Ranska

Tulosta Tuotekuva Osta Alkosta

Tiedot

Alko nro 540904
Rypäleet Pinot Noir
Alkoholipitoisuus 12,0%
Koko 375 ml

Yksityiskohdat

Pakkauskoko 1
Suljentatyyppi Luonnonkorkki
Sokeri 7 g/l
Tuottaja Champagne Drappier

Sisältö

Maku kuvaus Erittäin kuiva, hapokas, vadelmainen, kirsikkainen, aprikoosihilloinen, mineraalinen, runsas
Tietoa tuotteesta Drappier on ainoa samppanjatalo Alkon valikoimassa joka valmistaa rosé samppanjansa sekä saignée -menetelmällä, että suorittaa pienempien kokojen pullokypsytyksen itse myyntipullossa. Tästä johtuen kyseinen cuvée on poikkeuksellinen samppanja, tuoden korkealaatuisen rosé –samppanjan ihmisten nautittavaksi!Valloittava viini joka on satiinisen pehmeä sekä kevyen mausteinen yhdessä kivellisten hedelmien kanssa jättäen miellyttävän, viettelevän jälkimaun.

Tietoa Champagne Drappier

Vuonna 1152 rakennettujen kellareiden paikalle pieneen Urvillen kylään Champagneen perustettiin Drappierin samppanjatalo vuonna 1808. Seitsemännessä sukupolvessa toimiva, edelleen perheomisteinen Drappier on yksi arvostetuimmista samppanjatuottajista, ja heidän kellarinsa ovatkin Champagnen alueen vanhimpia ja kattavimpia.

Drappierin kädenjälki alueen historiassa sijoittuu 1930-luvulle, kun Georges Collot istuttaa ensimmäisenä alueella Pinot Noir -lajiketta. Tästä lähtien hänet on tunnettu ”Father Pinot’na” ja Drappieria pidetäänkin alueellaan lajikkeen pioneerina. Muita talon erikoisuuksia ovat heidän poikkeuksellisen alhaiset sulfiittitasonsa sekä toimintaperiaatteet suurien pullokokojen tuottajana.