Jean-Claude Boisset Les Ursulines Pinot Noir

Jean-Claude Boisset Les Ursulines Pinot Noir

19,49 € Punaviini Bourgogne, Ranska

Tulosta Osta Alkosta

Tiedot

Alko nro 930897
Rypäleet Pinot Noir
Alkoholipitoisuus 12,5%
Koko 750 ml

Yksityiskohdat

Pakkauskoko 1
Suljentatyyppi Kierrekorkki
Tuottaja Jean-Claude Boisset

Sisältö

Maku kuvaus Keskitäyteläinen, keskitanniininen, hapankirsikkainen, mausteinen, kukkainen
Tietoa tuotteesta Viiniin käytetyt rypäleet ovat suurimmaksi osaksi peräisin vanhoista köynnöksistä Cote de Nuits alueelta, mutta osa rypäleistä tulee myös Cote de Beaune alueen pohjoisosista. Maailmalla nämä alueet tunnetaan Pinot Noir- rypäleen yhtenä ”mekkana” ja viinit nauttivatkin kansainvälistä arvostusta laajalti. Viiniä on kypsytetty alkoholikäymisen jälkeen 6kk ajan ranskalaisissa tammitynnyreissä, joista 10% on ollut uutta tammea.

Tietoa Jean-Claude Boisset

Vuonna 1961, sitkeä kahdeksantoistavuotias, nuori Jean-Claude Boisset aloitti menestyksekkään tiensä viinialalla. Hän sekä möi, mutta myös tuotti omia, viinejä Bourgognessa. Tämä loi pohjan mikä on nykyään Boisset Group – Ranskan kolmanneksi suurin viinituottaja. Portfolioon kuuluu viinejä kahdelta eri mantereelta, viinitaloja löytyen Ranskasta, Kanadasta sekä Yhdysvalloista.
Perustajan nimeä, Jean-Claude Boisset, nimeä kantavissa pyritään kunnianhimoisesti esitellä kaikkein parhaimpia viinituotantoalueita Bourgognessa. Viinien johtoaatteena on tyylikkyys, puhtaus sekä alkuperän kunnioitus.