Foot of Africa Reserve Chenin Blanc

Foot of Africa Reserve Chenin Blanc

30,99 € Valkoviini Stellenbosch, Etelä-Afrikka

Tulosta Tuotekuva Osta Alkosta

Tiedot

Alko nro 903868
Rypäleet Chenin Blanc
Alkoholipitoisuus 13,5%
Koko 3 l

Yksityiskohdat

Pakkauskoko 1
Suljentatyyppi Kartonkipakkaus
Sokeri 4 g/l
Tuottaja Kleine Zalze

Sisältö

Maku kuvaus Puolikuiva, keskihapokas, päärynäinen, mangoinen, greippinen, kukkainen
Tietoa tuotteesta Viiniin käytetyt Chenin Blanc –rypäleet tulevat huolellisesti valikoiduilta palstoilta, joiden hehtaarisatoa on rypäleiden laadun varmistamiseksi merkittävästi rajoitettu. Rypäleet korjataan hyvissä ajoin ennen kukonlaulua, jolloin ilman viileys mahdollistaa rypäleiden luontaisen hapokkuuden. Ennen pullotusta viini on levännyt hiivasakan kanssa 2kk syventäen viinin aromeita entisestään. Tämä pirteä, raikas viini on aromeiltaan hyvin puhdaspiirteinen. Runsaasta mausta löytyy erilaisten sitrushedelmien sävyjä, päärynää sekä karviaismarjaa.

Tietoa Kleine Zalze

Kleine Zalze on perheomisteinen viiniyhtiö Etelä- Afrikan Stellenboschista. Kleine Zalze tunnetaan erityisesti lukuisista palkinnoistaan viinien saralla. Heidän valikoimansa koostuu monista erilaisista viineistä, joita on kehitetty paikallista maaperää sekä ilmastoa kuunnellen. Viinitila sijaitsee keskeisellä sijainnilla Stellenboschin alueella ja Kleine Zalzella voit viinien maistelun lisäksi myös kokea fantastisen gastronomisen elämyksen tai pelata vaikkapa kierroksen golfia.

Tietoa Stellenbosch, Etelä-Afrikka

Stellenboschin viinialue on Etelä- Afrikan toiseksi vanhin ja sen juuret ulottuvat 1600-luvun loppupuolelle. Alue sijaitsee n. 40 km päässä Kapkaupungista. Yleisesti katsoen aluetta ympäröi vuoristo, mutta ilmastoon vaikuttavat myös merelliset tuulet Etelästä, jotka viilentävät ilmastoa. Kasvukauden keskilämpötila pysyy näin ollen n. 20 celsius- asteessa. Stellenboschia pidetään yleisesti Etelä- Afrikan laadukkaimpien viinien kotina ja varsinkin punaiset lajikkeet tuottavat todella intensiivisiä sekä arvostettuja viinejä. Alueen yleisimmät lajikkeet ovat kansainväliset Cabernet Sauvignon, Merlot ja Syrah. Myös Chenin Blanc sekä Stellenboschissa syntynyt Pinotage (Pinot Noirin ja Cinsaultin risteytys) ovat tunnettuja ja paljon viljeltyjä alueella.