Foot of Africa Reserve Shiraz Viognier

Foot of Africa Reserve Shiraz Viognier

10,28 € Punaviini Stellenbosch, Etelä-Afrikka

Tulosta Tuotekuva Osta Alkosta

Tiedot

Alko nro 944747
Rypäleet Syrah, Viognier
Alkoholipitoisuus 14,0%
Koko 750 ml

Yksityiskohdat

Pakkauskoko 1
Suljentatyyppi Kierrekorkki
Sokeri 8,0 g/l
Tuottaja Kleine Zalze

Sisältö

Maku kuvaus Keskitäyteläinen, keskitanniininen, mustaherukkainen, suklainen, mausteinen
Tietoa tuotteesta Foot of Africa on kunnianosoitus koko Afrikan mantereelle. Tarkoin valikoiduilla useiden palstojen rypäleillä on saatu aikaan mainio, helposti juotava ja hyvän hinta-laatusuhteen omaava viini. Ranskalaisista tammitynnyreistä on saatu viiniin erinomaista ryhtiä tukemaan miellyttäviä tummien marjojen aromeja. Lisäksi viognier tuo blendiin oman viekoittelevan kukkaisen vivahteensa.

Tietoa Kleine Zalze

Kleine Zalze on perheomisteinen viiniyhtiö Etelä- Afrikan Stellenboschista. Kleine Zalze tunnetaan erityisesti lukuisista palkinnoistaan viinien saralla. Heidän valikoimansa koostuu monista erilaisista viineistä, joita on kehitetty paikallista maaperää sekä ilmastoa kuunnellen. Viinitila sijaitsee keskeisellä sijainnilla Stellenboschin alueella ja Kleine Zalzella voit viinien maistelun lisäksi myös kokea fantastisen gastronomisen elämyksen tai pelata vaikkapa kierroksen golfia.

Tietoa Stellenbosch, Etelä-Afrikka

Stellenboschin viinialue on Etelä- Afrikan toiseksi vanhin ja sen juuret ulottuvat 1600-luvun loppupuolelle. Alue sijaitsee n. 40 km päässä Kapkaupungista. Yleisesti katsoen aluetta ympäröi vuoristo, mutta ilmastoon vaikuttavat myös merelliset tuulet Etelästä, jotka viilentävät ilmastoa. Kasvukauden keskilämpötila pysyy näin ollen n. 20 celsius- asteessa. Stellenboschia pidetään yleisesti Etelä- Afrikan laadukkaimpien viinien kotina ja varsinkin punaiset lajikkeet tuottavat todella intensiivisiä sekä arvostettuja viinejä. Alueen yleisimmät lajikkeet ovat kansainväliset Cabernet Sauvignon, Merlot ja Syrah. Myös Chenin Blanc sekä Stellenboschissa syntynyt Pinotage (Pinot Noirin ja Cinsaultin risteytys) ovat tunnettuja ja paljon viljeltyjä alueella.