Kleine Zalze Vineyard Selection Shiraz Mourvèdre Viognier

Kleine Zalze Vineyard Selection Shiraz Mourvèdre Viognier

6,99 € Punaviini Stellenbosch, Etelä-Afrikka

Tulosta Tuotekuva Osta Alkosta

Tiedot

Alko nro 939974
Rypäleet Syrah, Mourvèdre, Viognier
Alkoholipitoisuus 14,5%
Koko 375 ml

Yksityiskohdat

Pakkauskoko 1
Suljentatyyppi Kierrekorkki
Sokeri 2 g/l
Luomu Paikallinen ekosertifikointi
Tuottaja Kleine Zalze

Sisältö

Maku kuvaus Täyteläinen, tanniininen, punaherukkainen, boysenmarjainen, kahvinen, kevyen suklainen, lämmin
Tietoa tuotteesta Hieno esimerkki Etelä-Afrikkalaisesta viinintekotaidosta, joka tyylillään kosiskelee vanhaa maailmaa afrikkalaisia juuriaan unohtamatta. Blendiin käytetyt rypälelajikkeet on poimittu kukin erikseen vasta kun rypäleiden kypsyys on kullakin palstalla ollut ihanteellinen. Viini on ollut 14 kuukautta vanhoissa ranskalaisissa tammitynnyreissä hakemassa upeaa luonteikkuutta. Elegantista ja tasapainoisesta makumaailmasta voi löytää tummien marjojen lisäksi hentoa kirsikkaisuutta sekä miellyttävää mausteisuutta.

Tietoa Kleine Zalze

Kleine Zalze on perheomisteinen viiniyhtiö Etelä- Afrikan Stellenboschista. Kleine Zalze tunnetaan erityisesti lukuisista palkinnoistaan viinien saralla. Heidän valikoimansa koostuu monista erilaisista viineistä, joita on kehitetty paikallista maaperää sekä ilmastoa kuunnellen. Viinitila sijaitsee keskeisellä sijainnilla Stellenboschin alueella ja Kleine Zalzella voit viinien maistelun lisäksi myös kokea fantastisen gastronomisen elämyksen tai pelata vaikkapa kierroksen golfia.

Tietoa Stellenbosch, Etelä-Afrikka

Stellenboschin viinialue on Etelä- Afrikan toiseksi vanhin ja sen juuret ulottuvat 1600-luvun loppupuolelle. Alue sijaitsee n. 40 km päässä Kapkaupungista. Yleisesti katsoen aluetta ympäröi vuoristo, mutta ilmastoon vaikuttavat myös merelliset tuulet Etelästä, jotka viilentävät ilmastoa. Kasvukauden keskilämpötila pysyy näin ollen n. 20 celsius- asteessa. Stellenboschia pidetään yleisesti Etelä- Afrikan laadukkaimpien viinien kotina ja varsinkin punaiset lajikkeet tuottavat todella intensiivisiä sekä arvostettuja viinejä. Alueen yleisimmät lajikkeet ovat kansainväliset Cabernet Sauvignon, Merlot ja Syrah. Myös Chenin Blanc sekä Stellenboschissa syntynyt Pinotage (Pinot Noirin ja Cinsaultin risteytys) ovat tunnettuja ja paljon viljeltyjä alueella.