Quinta das Setencostas Red

Quinta das Setencostas Red

9,89 € Punaviini Alenquer, Portugali

Tulosta Tuotekuva Osta Alkosta

Tiedot

Alko nro 453977
Rypäleet Castelão, Camarate, Tinta Miúda, Preto Martinho
Alkoholipitoisuus 13,5%
Koko 750 ml

Yksityiskohdat

Pakkauskoko 1
Suljentatyyppi Kierrekorkki
Sokeri 7 g/l
Tuottaja Casa Santos Lima

Sisältö

Maku kuvaus Täyteläinen, keskitanniininen, karhunvatukkainen, tumman kirsikkainen, kevyen mustaherukkainen, mokkainen
Tietoa tuotteesta Viinin alkoholikäyminen on tapahtunut lämpötilakontrolloiduissa terästankeissa, jonka jälkeen osa siitä on kypsynyt tammitynnyreissä. Viinin sadonkorjuu tapahtuu elokuun lopusta syyskuun puoliväliin.

Tietoa Casa Santos Lima

Casa Santos Lima on perheomisteinen viiniyritys, joka on viljellyt viiniä jo useamman sukupolven ajan. Heidän viinitilansa sijaitsee Portugalin Alenquerissa, n. 45km Lissabonista pohjoiseen ja he ovat Portugalin yksi suurimmista tuottajista. Yritys toimii ja tuottaa viinejä Lissabonin, Algarven, Alentejon, Vinho Verden sekä Douron alueilta. 90% heidän tuotannostaan palvelee kuluttajia yli 50 maassa ympäri maapallon. Casa Santos Lima on voittanut lukuisia paikallisia sekä kansainvälisiä viinipalkintoja ja heidän hintalaatusuhdettaan on kehuttu Suomen markkinoillakin erinomaiseksi. Yrityksellä on myös erittäin läheinen suhde labradorinnoutajiin ja omistajaperheessä harrastetaankin jopa kennelitoimintaa.

Tietoa Alenquer, Portugali

Alenquerin viinialue sijaitsee suuremman Vinho Regional Lisboa alueen sisällä pääkaupunki Lissabonin läheisyydessä. Alenquer on yksi yhdeksästä DOC- statuksen omaavasta ala- alueesta Lissabonin alueella. Ilmasto alueella on melko leuto Atlantilta puhaltavien tuulien vuoksi. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että rypäleet saavat kypsyä rauhassa köynnöksissä aina n. elo-syyskuun vaihteeseen jolloin sadonkorjuu tapahtuu. Alueella kasvaa paljon paikallisia rypälelajikkeita kuten Arinto, Fernao Pires, Malvasia ja Vital (valkoisista) sekä Alicante Bouschet, Castelao, Touriga Nacional, Touriga Franca sekä Aragonez (punaisista). Alue tunnetaan monista arvostetuista sekä palkintoja voittaneista viinitiloistaan sekä erinomaisen laadukkaista punaviineistään.