Ruppertsberger Imperial Riesling

Ruppertsberger Imperial Riesling

12,98 € Valkoviini Saksa

Tulosta Tuotekuva Osta Alkosta

Tiedot

Alko nro 907337
Rypäleet Riesling
Alkoholipitoisuus 13,5%
Koko 750 ml

Yksityiskohdat

Pakkauskoko 1
Suljentatyyppi Kierrekorkki
Sokeri 9 g/l
Tuottaja Ruppertsberger

Sisältö

Maku kuvaus Kuiva, hapokas, viheromenainen, persikkainen, sitruksinen, mineraalinen, kevyen yrttinen.
Tietoa tuotteesta Ryhdikäs valkoviini jossa yhdistyy Saksalaisen viinivalmistuksen teknillinen taito Alsace –maisen ilmaston lämpö, tuoden viiniin tyylikästä vivahteikkuutta. Viini on puolikuiva jossa on hedelmäinen ja raikas maku, josta on aistittavissa vihreää omenaa, hunajamelonia, limeä sekä yrttejä.

Tietoa Ruppertsberger

Ruppertsberger Weinkeller Hoheburg on kahdesta viinituotanto-osuuskunnasta, Ruppertsberger Winzerverein ja Winzerverein Hoheburg, koostuva kokonaisuus. Molemmat osuuskunnat on perustettu 1910 –luvulla, ja yhdistyivät vuonna 1968. Vuonna 2004 kooperatii sai uuden lisäyksen, kun naapurikylän Königsbach liittyi mukaan toimintaan. Nykyään Ruppertsbergerilla on yli 400 hehtaaria viiniviljelyä ja koostuu 200 pienviljelijästä.
Königsback/Mussbach/Meckenheim sijaitsevat kaikki Deidesheimin pohjoispuolella ja alue on tunnettu erityisesti valkoviineistään, Riesling etunenässä.

Muuta

”Edullinen ostos”- Viinilehti.fi

Laadultaan erinomaisen saksalaisen valkoviinin pirteän raikas makumaailma laittaa veden kielelle limetin, sitruksen, päärynän sekä viheromenan muodossa. Viinistä löytyy myös hentoa kukkaisuutta joka pyöristää makua. Jälkimaku on eloisan runsas kokonaisuus hedelmiä sekä sitä kuuluisaa mineraalisuutta, joka nostattaa veden kielelle ja tekee viinistä erinomaisen kumppanin ruoalle!