Kleine Zalze Vineyard Selection Cabernet Sauvignon

Kleine Zalze Vineyard Selection Cabernet Sauvignon

17,89 € Punaviini Stellenbosch, Etelä-Afrikka

Vuoden Viinit kilpailu 2017 Kultaa Uuden maailman punaviinit, hinta 11-17 euroa sarjassa.

Tulosta Tuotekuva Osta Alkosta

Tiedot

Alko nro 918737
Rypäleet Cabernet Sauvignon, Merlot
Alkoholipitoisuus 14,5%
Koko 750 ml

Yksityiskohdat

Pakkauskoko 1
Suljentatyyppi Luonnonkorkki
Luomu Paikallinen ekosertifikointi
Tuottaja Kleine Zalze

Sisältö

Maku kuvaus Täyteläinen, erittäin tanniininen, herukkainen, karhunvatukkainen, kypsän karpaloinen, mokkainen, tamminen
Tietoa tuotteesta Vuoden viinit 2017 -kilpailun kultamitalisti omassa luokassaan! Tyylikäs viini, jonka makumaailmasta löytyy runsaasti kypsää ja tummaa marjaisuutta, viikunaa ja ryhdikästä tammisuutta. Pehmeän samettiset tanniinit kruunaavat kokonaisuuden, josta ei voi olla pitämättä. Tarkoin valituilta palstoilta poimitut rypäleet ja 24 kuukauden tammikypsytys on tuonut viiniin runsaasti luonteikkuutta. Täydellinen pari lähes mille tahansa liharuoille, jonka lisäksi viini kestää kypsytystä jopa kymmenen vuotta.

Tietoa Kleine Zalze

Kleine Zalze on perheomisteinen viiniyhtiö Etelä- Afrikan Stellenboschista. Kleine Zalze tunnetaan erityisesti lukuisista palkinnoistaan viinien saralla. Heidän valikoimansa koostuu monista erilaisista viineistä, joita on kehitetty paikallista maaperää sekä ilmastoa kuunnellen. Viinitila sijaitsee keskeisellä sijainnilla Stellenboschin alueella ja Kleine Zalzella voit viinien maistelun lisäksi myös kokea fantastisen gastronomisen elämyksen tai pelata vaikkapa kierroksen golfia.

Tietoa Stellenbosch, Etelä-Afrikka

Stellenboschin viinialue on Etelä- Afrikan toiseksi vanhin ja sen juuret ulottuvat 1600-luvun loppupuolelle. Alue sijaitsee n. 40 km päässä Kapkaupungista. Yleisesti katsoen aluetta ympäröi vuoristo, mutta ilmastoon vaikuttavat myös merelliset tuulet Etelästä, jotka viilentävät ilmastoa. Kasvukauden keskilämpötila pysyy näin ollen n. 20 celsius- asteessa. Stellenboschia pidetään yleisesti Etelä- Afrikan laadukkaimpien viinien kotina ja varsinkin punaiset lajikkeet tuottavat todella intensiivisiä sekä arvostettuja viinejä. Alueen yleisimmät lajikkeet ovat kansainväliset Cabernet Sauvignon, Merlot ja Syrah. Myös Chenin Blanc sekä Stellenboschissa syntynyt Pinotage (Pinot Noirin ja Cinsaultin risteytys) ovat tunnettuja ja paljon viljeltyjä alueella.