Cisa Group

Cisa Group on Suomen markkinoilla toimiva alkoholijuomien maahantuontiyhtiö.
Olemme osa skandinaavista VIVA Group yritysryhmää, joka on yksi skandinaavisten monopolimarkkinoiden suurimmista viinien maahantuojista.

Cisa Group on yksityinen, yrittäjävetoinen maahantuonti- ja tukkumyyntiyritys . Teemme tiivistä yhteistyötä päämiesten kanssa jotta voimme yhdessä palvella kuluttajaa paremmin.

Olemme jo 20 vuoden ajan johdonmukaisesti harjoittaneet liiketoimintamallia jossa perehdymme kuluttajan näkökulmaan ja etsimme hyviä tuotteita sen mukaisesti. Tämä on pinnallisesti helppo strategia mutta todellisuudessa vaikea toteuttaa. Meillä Cisa Groupissa on sarja eri hintaluokkien best seller tuotelanseerauksia vuosien varrelta todisteena siitä, että tämä strategia toimii.

Tuotteitamme voi ostaa kaikista Alkoista, matkustajaliikenteen ja lentokenttien myymälöistä ja ravintoloista.

Valikoimassamme on tuotteita lähes kaikilta tuotantoalueilta ympäri maailman. Meillä on runsas valikoima eri hintaisia tuotteita erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Cisa Group on sitoutunut eettisen kaupankäynnin edistämiseen ja myös päämiehemme omassa toiminnassaan noudattavat BSCI (Business social compliance initiative) normeja. Tämä takaa että tuotteemme, myös kehittyvissä maissa valmistetut, täyttävät aidot sosiaaliset vähimmäiskriteerit ja niitä voi hyvillä mielin ostaa ja nauttia. Dialogimme aiheesta on jatkuvaa ja mahdollisiin epäkohtiin puututaan heti. Tämän lisäksi tuomme maahan myös Fair Trade rekisteröityjä reilun kaupan tuotteita aina kun se on mahdollista.

Kannustamme päämiehiämme lisäämään luonnonmukaisesti tuotettujen tuotteiden valikoimaa ja ottamaan ympäristöasiat huomioon kaikissa ratkaisuissa. Esimerkkinä tästä, lähes kaikki valikoimassa olevat lasipullomme on vaihdettu niin sanottuihin kevytlasipulloihin.

Yhtiönä kannamme vastuuta ympäristöasioista olemalla osakkaana Palpalasi Oy:ssä. Se on voittoa tavoittelematon ja yleishyödyllinen yhtiö joka ylläpitää kertakäyttöisten lasipullojen kierrätysjärjestelmää Suomessa.